Sony: Στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα η ταινία-παρωδία για τον Κιμ Γιονγκ-Ουν

Sony: Στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα η ταινία-παρωδία για τον Κιμ Γιονγκ-Ουν

Πέρασε από... σαράντα κύματα, θεωρήθηκε η αιτία της κυβερνοεπίθεσης εναντίον της εταιρίας, σχολιάστηκε ακόμα και από τον αμερικανό πρόεδρο, αλλά φαίνεται πως η πολυαναμενόμενη ταινία βρίσκει το δρόμο για τις σκοτεινές αίθουσες

Sony: Στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα η ταινία-παρωδία για τον Κιμ Γιονγκ-Ουν
Η ταινία «The Interview» από την Sony, θα κυκλοφορήσει τελικά σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις ΗΠΑ ανήμερα τα Χριστούγεννα, μετά από πολυήμερες διαβουλεύσεις. 

Θεωρήθηκε πως αποτέλεσε την αιτία της μεγάλης κυβερνοεπίθεσης από χάκερ στην εταιρία Sony, που με τη σειρά της οδήγησε σε δεκάδες σκάνδαλα στο Hollywood. Οι χάκερ απειλούν ακόμα και με τρομοκρατική επίθεση εφόσον η εταιρία βγει στις αίθουσες, κάτι που έκανε τη Sony αρχικά να ανακοινώσει πως θα αναβάλει την πρεμιέρα.

Κλείσιμο
Ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως θα ήταν λάθος μια τέτοια κίνηση, πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και ο Τζορτζ Κλούνεϊ συμφώνησαν με τον πρόεδρο, ενώ δεκάδες αίθουσες και διαδικτυακές πλατφόρμες ανακοίνωσαν πως θα φιλοξενήσουν ευχαρίστως την «απαγορευμένη» ταινία. 

Την Τρίτη όμως, αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό πως η Sony έδωσε το «ok» και η ταινία θα προβληθεί κανονικά ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως έλεγε αρχικά ο σχεδιασμός. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης