Kάνει όλα τα χατίρια στην σύντροφό του Eva Mendes που σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!
Ο Ryan Gosling φαίνεται ότι δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι στην σύντροφό του Eva Mendes που σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νέο δημοσίευμα θέλει τον σέξι ηθοποιό να έχει γίνει ο προσωπικός σεφ για την μέλλουσα μητέρα του παιδιού του, όπως φέρεται να αποκάλυψε πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον.
«Ο Ryan βγαίνει έξω για τα ψώνια. Ψωνίζει για την Eva ζυμαρικά και μαγειρεύει όλα τα γεύματά της. Έχει ήδη υποβάλλει τον εαυτό του στο ρόλο του στοργικού πατέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγγενής του Gosling.
Πριν από 3 περίπου χρόνια, ο ίδιος δήλωνε πρόθυμος να εγκαταλείψει και την καριέρα του σε περίπτωση που θα αποκτούσε παιδί: «Όταν έρθει στην ζωή μου αυτό το πρόσωπο με το οποίο θα κάνω μωρό δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να κάνω καλά και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα. Θα κάνω ταινίες μέχρι να αποκτήσω παιδί. Δεν έχω ιδέα πότε πρόκειται να συμβεί αυτό» δήλωνε ο ηθοποιός.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events