Ryan Gosling: Έγινε...σεφ για χάρη της Eva Mendes

Ryan Gosling: Έγινε...σεφ για χάρη της Eva Mendes

Kάνει όλα τα χατίρια στην σύντροφό του Eva Mendes που σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

 Ryan Gosling: Έγινε...σεφ για χάρη της Eva Mendes
Ο Ryan Gosling φαίνεται ότι δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι στην σύντροφό του Eva Mendes που σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νέο δημοσίευμα θέλει τον σέξι ηθοποιό να έχει γίνει ο προσωπικός σεφ για την μέλλουσα μητέρα του παιδιού του, όπως φέρεται να αποκάλυψε πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Ο Ryan βγαίνει έξω για τα ψώνια. Ψωνίζει για την Eva ζυμαρικά και μαγειρεύει όλα τα γεύματά της. Έχει ήδη υποβάλλει τον εαυτό του στο ρόλο του στοργικού πατέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συγγενής του Gosling.

Κλείσιμο
Πριν από 3 περίπου χρόνια, ο ίδιος δήλωνε πρόθυμος να εγκαταλείψει και την καριέρα του σε περίπτωση που θα αποκτούσε παιδί: «Όταν έρθει στην ζωή μου αυτό το πρόσωπο με το οποίο θα κάνω μωρό δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να κάνω καλά και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα. Θα κάνω ταινίες μέχρι να αποκτήσω παιδί. Δεν έχω ιδέα πότε πρόκειται να συμβεί αυτό» δήλωνε ο ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο instyle.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης