Ξανθό μωρό η Rihanna!

Ξανθό μωρό η Rihanna!

H Rihanna στην πρώτη εμφάνιση ως ξανθιά βγήκε χεράκι – χεράκι με τη φίλη της φορώντας ριγέ πορτοκαλί μπλούζα, τζιν σορτσάκι και εκκεντρικές ψηλοτάκουνες μπότες. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με πολλά χρυσά κοσμήματα  

Ξανθό μωρό η Rihanna!
Την έχουμε δει με μπούκλες, με ίσια, με κοντά, με μακριά, με κόκκινα, με μαύρα, με καστανά. Ο λόγος για την Rihanna η οποία δεν σταματάει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με τις εκκεντρικές και ριζικές αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια από τα Barbados έγινε ξανθιά και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες της πάει… Η 23χορνη ντίβα της ποπ άλλαξε την κώμη της για την πρώτη φωτογράφηση της χρονιάς για το Elle.

H Rihanna στην πρώτη εμφάνιση ως ξανθιά βγήκε χεράκι – χεράκι με τη φίλη της φορώντας ριγέ πορτοκαλί μπλούζα, τζιν σορτσάκι και εκκεντρικές ψηλοτάκουνες μπότες. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με πολλά χρυσά κοσμήματα. We've seen her with had curly,straight, short, long, bright red, brown, black and multi-coloured hair.

Την ίδια μέρα η Rihanna μαζί με φίλες και φίλους πήγε στο Staples Centre όπου παρακολούθησε τον αγώνα του ΝΒΑ Denver Nuggets -Los Angeles Clippers.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης