Τζίτζι Χαντίντ για Μπράντλεϊ Κούπερ: Τον σέβομαι τόσο πολύ ως δημιουργό, νιώθω ότι μου δίνει τόσα πολλά
Το να σε ενθαρρύνουν οι άνθρωποι που θαυμάζεις, μπορεί να σου δώσει τόση αυτοπεποίθηση, εξομολογήθηκε το διάσημο μοντέλο για τον σύντροφό της
Η Τζίτζι Χαντίντ, που κοσμεί το εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Απριλίου, μίλησε για τον σύντροφό της, Μπράντλεϊ Κούπερ, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι εκείνος έχει δυναμώσει την αγάπη της για τις τέχνες. «Ο Μπράντλεϊ με έκανε να πηγαίνω περισσότερο στο θέατρο, και είναι τόσο ωραίο να το έχω ξανά στη ζωή μου», ανέφερε η Χαντίντ, χαρακτηρίζοντας τη σύνδεσή τους «πολύ ρομαντική και ευτυχισμένη».
Το 29χρονο μοντέλο σημείωσε ότι είναι σημαντικό να φτάνει κανείς στο σημείο να γνωρίζει τι θέλει και τι αξίζει σε μια σχέση. «Και μετά να βρεις κάποιον που βρίσκεται σε μια φάση της ζωής του όπου ξέρει τι θέλει και τι αξίζει και να δουλεύετε και οι δύο ξεχωριστά για να γίνετε οι καλύτεροι σύντροφοι που μπορείτε. Νιώθω πραγματικά τυχερή», τόνισε.
Αναφερόμενη στην καλλιτεχνική υπόσταση του Κούπερ, η Χαντίντ δήλωσε: «Τον σέβομαι τόσο πολύ ως δημιουργό, και νιώθω ότι μου δίνει τόσα πολλά: ενθάρρυνση και, απλά, πίστη. Το να σε ενθαρρύνουν οι άνθρωποι που θαυμάζεις, μπορεί να σου δώσει τόση αυτοπεποίθηση. Δηλαδή, ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν περάσω από μια οντισιόν για κάτι; Πηδάς και παίρνεις το ρίσκο».
Η Χαντίντ και ο Κούπερ ήρθαν κοντά για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2023, όταν εθεάθησαν να δειπνούν μαζί στη Νέα Υόρκη, και έκτοτε η σχέση τους φαίνεται να έχει δυναμώσει. Πέρα από το ότι αποτελούν δημόσια πρόσωπα, οι δυο τους έχουν και ένα άλλο κοινό, τον ρόλο του γονέα. Ο Κούπερ έχει μια 8χρονη κόρη, τη Λέα ντε Σεν, με την πρώην σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ, ενώ η Χαντίντ έχει αποκτήσει μια κόρη, την 4χρονη Κάι, από τη σχέση της με τον Ζέιν.
Κλείσιμο
Τον Οκτώβριο του 2024, μιλώντας στο Entertainment Tonight στα παρασκήνια του σόου της Victoria’s Secret, η Χαντίντ ανέφερε ότι, παρόλο που ο Κούπερ δεν ήταν εκεί για να τη στηρίξει από κοντά, την παρακολουθούσε από το σπίτι, καθώς εκτελούσε «χρέη μπαμπά, αλλά ήταν πολύ υποστηρικτικός».
Όσο για την πορεία της σχέσης τους, πηγή είχε αποκαλύψει στο PEOPLE τον περασμένο Ιανουάριο ότι το ζευγάρι δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα. «Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θέλει να επισπεύσει κάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί», είχε αναφέρει η πηγή, προσθέτοντας ότι οι οικογένειες και τα παιδιά τους περνούν χρόνο μαζί.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.