Το διάσημο μοντέλο μοιράζεται συχνά, στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι έκανε και τώρα.
Καθώς βρίσκεται στο Μεξικό και μένει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, φροντίζει να μένει σε επικοινωνία με το κοινό της, δείχνοντάς του φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει με μαγιό στην παραλία, όπως και άλλα που τη δείχνουν μόνη της ή και με παρέα, σε εξόδους της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.