Ράιλι Κίου: Είναι πλέον η μοναδική διαχειρίστρια της περιουσίας της μητέρας της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ
Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ενέκρινε τον διακανονισμό που πρότεινε, μετά τη δικαστική διαμάχη με τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ
H Ράιλι Κίου ορίστηκε και επίσημα ο μοναδικός διαχειριστής της περιουσίας της αείμνηστης μητέρας της, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.
Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το People, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ενέκρινε τον διακανονισμό που πρότεινε η Κίου, μετά από τη δικαστική διαμάχη με τη γιαγιά της, Πρισίλα Πρίσλεϊ.
Μετά την απόφαση αυτή, η 34χρονη έχει τη δυνατότητα εκτός από το να διαχειρίζεται την περιουσία της μητέρας της, να κάνει το ίδιο με τα καταπιστεύματα των ετεροθαλών αδερφών της, που είναι ακόμα ανήλικες.
Riley Keough named heir of late mom Lisa Marie Presley’s estate after legal battle with grandmother https://t.co/59omEBYGsd via @nypost
«Ο διακανονισμός είναι προς το καλύτερο συμφέρον των ανήλικων Χάρπερ και Φίνλεϊ Λόκγουντ», αναφέρεται στα έγγραφα που υπέγραψε η Ράιλι Κίου.
Στην αναφορά λέγεται επίσης πως τα χρήματα «θα διαφυλαχθούν και θα επενδυθούν με τρόπο συνεπή με τις ανάγκες των δικαιούχων και δεν θα επηρεαστούν από τις επιθυμίες ενός διαχειριστή».
Η γιαγιά της Ράιλι, Πρισίλα Πρίσλεϊ θα παραμείνει ως ειδική σύμβουλος και θα λαμβάνει μηνιαία πληρωμή για τον ρόλο της. Θα έχει επίσης, τη δυνατότητα να ανακτήσει τα προσωπικά της αντικείμενα που έχει αποθηκεύσει σε οποιαδήποτε εγκατάσταση που ελέγχεται από το κτήμα Graceland και έχει λάβει άδεια να ταφεί δίπλα στον Έλβις, τη Λίζα Μαρί και τον εγγονό της Μπέντζαμιν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 27 ετών το 2020.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.