Έλιοτ Πέιτζ: Υπέστη τρανσφοβική επίθεση - Όταν βρίσκομαι πλέον στο Λος Άντζελες δεν αισθάνομαι άνετα

Έλιοτ Πέιτζ: Υπέστη τρανσφοβική επίθεση - Όταν βρίσκομαι πλέον στο Λος Άντζελες δεν αισθάνομαι άνετα

Ένας άνδρας έβρισε και απείλησε τον διάσημο ηθοποιό έξω από ξενοδοχείο του στο Λος Άντζελες το 2022

elliot_page
Ο Έλιοτ Πέιτζ, ο ηθοποιός που είναι γνωστός από ταινίες όπως το «Juno» και τη σειρά «The Umbrella Academy», αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους «Los Angeles Times», ότι έζησε μια τρανσφοβική επίθεση το 2022.

Ο Πέιτζ, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ το 2020, μοιράστηκε ότι ένας άνδρας τον απείλησε με επίθεση έξω από το ξενοδοχείο του στο Δυτικό Χόλιγουντ. Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Πέιτζ πήγαινε με τα πόδια σε ένα ψιλικατζίδικο, όταν ο άνδρας φώναξε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και τον απείλησε. Ο ηθοποιός ζήτησε βοήθεια από τους υπαλλήλους του καταστήματος, αλλά ο άνδρας συνέχισε την επιθετική του συμπεριφορά, φωνάζοντας «Γι' αυτό χρειάζομαι ένα όπλο!».
Ο Πέιτζ είπε, επίσης, ότι αισθάνεται λιγότερο ασφαλής στο Λος Άντζελες μετά το περιστατικό και δήλωσε ότι δεν αισθάνεται πλέον άνετα να πηγαίνει βόλτες: «Τώρα, όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δεν αισθάνομαι άνετα όπως συνήθιζα να πηγαίνω βόλτες».

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια, ο ηθοποιός της σειράς «Umbrella Academy» αναγνώρισε ότι τέτοιες εμπειρίες εξακολουθούν να είναι τραυματικές.

Στα απομνημονεύματά του, ο Πέιτζ αφηγήθηκε επίσης ένα άλλο περιστατικό σε ένα πάρτι το 2014, όπου ένας ηθοποιός του είπε ότι «το να είσαι γκέι δεν υπάρχει» και απείλησε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς συναίνεση για να «τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι γκέι». Το όνομα του ηθοποιού δεν αποκαλύπτεται στο βιβλίο, αλλά ο Πέιτζ ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι ήταν μάρτυρες της συνάντησης.
Αυτές οι εμπειρίες, που μοιράστηκε στο βιβλίο του ο Πέιτζ, ρίχνουν φως στις προκλήσεις και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει η LGBTQ+ κοινότητα. Ο Πέιτζ τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι πραγματικότητες και οι δυσκολίες των queer και trans ατόμων. Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης και άλλες πτυχές της ζωής του διάσημου ηθοποιού, όπως τη μυστική του σχέση με την ηθοποιό Κέιτ Μάρα και άλλες προσωπικές του σκέψεις.

Τα απομνημονεύματα, με τίτλο «Pageboy», κυκλοφορούν στις 6 Ιουνίου και ο Πέιτζ πληρώθηκε πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για να γράψει το 288 σελίδων αποκαλυπτικό βιβλίο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος ανατίναξε το φράγμα στην Ουκρανία; - Ανησυχία για το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια

Συμφωνία για ντιμπέιτ με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό στον 12χρονο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης