Έλιοτ Πέιτζ: Αποκάλυψε ότι είχε μυστική σχέση με την Κέιτ Μάρα ενώ εκείνη έβγαινε με τον Μαξ Μινγκέλα

Έλιοτ Πέιτζ: Αποκάλυψε ότι είχε μυστική σχέση με την Κέιτ Μάρα ενώ εκείνη έβγαινε με τον Μαξ Μινγκέλα

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι ερωτευμένη με δύο ανθρώπους και τώρα ξέρω ότι μπορώ» είχε δηλώσει η Μάρα

elliot_page_-_kate_mara
Ο Έλιοτ Πέιτζ προχώρησε στην αποκάλυψη ότι είχε μυστική σχέση με την Κέιτ Μάρα, αφότου αποκάλυψε ότι ήταν ομοφυλόφιλος το 2014, την ίδια περίοδο που η Μάρα ήταν σε σχέση με τον Μαξ Μινγκέλα.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ 36χρονος ηθοποιός, ο οποίος κάποτε ήταν γνωστός ως Έλεν Πέιτζ και το 2020 αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ, περιέγραψε λεπτομερώς στα απομνημονεύματά του «Pageboy» πώς αυτός και η Μάρα ξεκίνησαν ένα ειδύλλιο καθώς γύριζε το «X-Men: Days of Future Past».
Σε ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του, που περιήλθε στην κατοχή του περιοδικού «People», ο Πέιτζ γράφει: «Το πρώτο άτομο που ερωτεύτηκα αφού η καρδιά μου είχε ραγίσει ήταν η Κέιτ Μάρα. Είχε ένα αγόρι εκείνη την εποχή, τον υπέροχο και ταλαντούχο Μαξ Μινγκέλα».
shutterstock_2238767465__1_
Ο Μαξ Μινγκέλα

Κλείσιμο
«Αυτό έγινε αμέσως μετά την αποκάλυψή μου ως ομοφυλόφιλος [το 2014] και ήταν μια περίοδος εξερεύνησης αλλά και πληγωμένης καρδιάς. Νομίζω ότι η σχέση μου, ή όπως αλλιώς θέλετε να την ονομάσετε με την Κέιτ, συμπυκνώνει σε μεγάλο βαθμό μια συγκεκριμένη δυναμική στην οποία βρισκόμουν σταθερά, η οποία ήταν να ερωτεύομαι ανθρώπους που - νομίζω ότι πολλοί από εμάς το κάνουν αυτό - δεν είναι πλήρως διαθέσιμοι», ανέφερε ο Πέιτζ στο βιβλίο του.

«Και το είδος της ασφάλειας σε αυτό και τα υψηλά και τα χαμηλά και η αύξηση της σεροτονίνης, και μετά φεύγει. Και νομίζω ότι αυτό είναι σίγουρα ένα μοτίβο στη ζωή μου. Νομίζω ότι η αγάπη και η φροντίδα που έχουμε ο ένας για τον άλλον είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ξεχωριστό από την οικειότητα για την οποία γράφω», συνέχισε.

Ο Πέιτζ είπε ότι ο Μινγκέλα υποστήριξε τη Μάρα να εξερευνήσει τη σχέση τους -η οποία κρατήθηκε μυστική από τον κόσμο και είπε ότι η Μάρα του είπε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι ερωτευμένη με δύο ανθρώπους και τώρα ξέρω ότι μπορώ».

Η Μάρα και ο Μινγκέλα χώρισαν το 2014 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Τώρα είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Τζέιμι Μπελ, με τον οποίο μοιράζεται δύο παιδιά.


Επίσης, η Πέιτζ και η Μάρα υποδύθηκαν ένα ζευγάρι στην ταινία «My Days of Mercy» που έκανε πρεμιέρα το 2017 και κυκλοφόρησε το 2019, αλλά η ταινία έγινε μετά το ειδύλλιό τους.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι η Μάρα έχει διαβάσει το βιβλίο και θα εμφανιστεί σε μια εκδήλωση βιβλίου στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο για να το προωθήσει.

Ο Πέιτζ έκανε δημόσια την αποκάλυψή του ως τρανσέξουαλ τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά αποκάλυψε ότι άρχισε να «αισθάνεται σαν αγόρι» από την ηλικία των εννέα ετών.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στο Λιμενικό - Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων στα ανοιχτά της Χίου

Ο εισαγγελέας καλεί πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα ως υπόπτους για απιστία, ξέπλυμα και υπεξαίρεση

Χωρίς δίπλωμα, με 104 χλμ και με επικίνδυνο ΙΧ έτρεχε ο Αλβανός που σκότωσε την Έμμα - Δείτε το βούλευμα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης