Η Beyonce έγινε… λαγουδάκι!

Η Beyonce έγινε… λαγουδάκι!

Με μια φίλη από τα παλιά, από την εποχή των Destiny 's Child, την Kelly Rowland, τραγουδά και χορεύει η Beyonce, στο νέο της βιντεοκλίπ...

Δωρεάν σεμινάρια κηπουρικής για ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα
Η Beyonce έγινε… λαγουδάκι!
Με μια φίλη από τα παλιά, από την εποχή των Destiny 's Child, την Kelly Rowland, τραγουδά και χορεύει η Beyonce, στο νέο της βιντεοκλίπ. Ντυμένη λαγουδάκι, η 29χρονη τραγουδίστρια χαμογελά στο φακό, την ώρα του γυρίσματος.

Όμως η Kelly Rowland φαίνεται πως αποφάσισε να μην μείνει άλλο στη σκιά της Beyonce, όπως την εποχή των Destiny 's και για αυτό το λόγο είναι και αυτή πιο σέξι από ποτέ. Τα γυρίσματα έγιναν στο New Jersey και πρόκειται για το βιντεοκλίπ ενός τραγουδιού από το τρίτο single της Beyonce, του πρόσφατου δίσκου της.

Κλείσιμο
Η φιλία όμως των δύο τραγουδιστριών δε μένει μόνο στο επαγγελματικό επίπεδο, αλλά σε πρόσφατες εκδηλώσεις έχουν δώσει το παρών από κοινού. Επίσης στην παρουσίαση του τελευταίου δίσκου της Rowland, η φίλη της είχε μαγνητοσκοπήσει ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο έλεγε «Kelly, Kelly, Kelly μου, σε αγαπώ τόσο πολύ! Είμαι περήφανη για το άλμπουμ σου. Είσαι απίστευτη».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης