Η Rihanna είναι και... ηθοποιός!

Η Rihanna είναι και... ηθοποιός!

Τι άλλο θα κάνει η 23χρονη Rihanna για να μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα; Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί σε μια υπερπαραγωγή του Hollywood...

Η Rihanna είναι και... ηθοποιός!
Τι άλλο θα κάνει η 23χρονη Rihanna για να μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα; Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί σε μια υπερπαραγωγή του Hollywood, το «Battleship», στο πλευρό μεγάλων ονομάτων, όπως αυτό του Liam Neeson.

Η τραγουδίστρια (και ηθοποιός πλέον), υποδύεται μια πράκτορα του FBI. Σε διάφορα βίντεο που έχουν διαρεύσει από τα γυρίσματα της ταινίας, η Rihanna εμφανίζεται στην ταινία με στολή παραλλαγής, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα κρατήσει το sexy look της.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Peter Berg, γνωστός από τις ταινίες «The Kingdom» και «Hancock». Η υπόθεση εκτυλίσσεται στα νερά του ειρηνικού ωκεανού, όταν ο αμερικάνικος στόλος έρχεται αντιμέτωπος με ένα περίεργο και επικίνδυνο σκάφος, αγνώστου προελεύσεως. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει το Μάιο του 2012, οπότε οι θαυμαστές της τραγουδίστριας θα πρέπει να κάνουν υπομονή για το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης