Μπέλα Χαντίντ: Γιορτάζει πέντε μήνες νηφαλιότητας χορεύοντας στο Λας Βέγκας

Μπέλα Χαντίντ: Γιορτάζει πέντε μήνες νηφαλιότητας χορεύοντας στο Λας Βέγκας

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε το μοντέλο στο TikTok

bella-hadid
Η Μπέλα Χαντίντ γιορτάζει πέντε μήνες νηφαλιότητας, με ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας. Στο παρελθόν, το μοντέλο είχε μοιραστεί πρόσφατα το πρόβλημα που είχε με τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που άρχισα να ακυρώνω, ξέρετε, βραδιές που ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω πια».

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως απέχει από το αλκοόλ τους τελευταίους μήνες και θέλησε να το γιορτάσει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο που τη δείχνει να χορεύει ξέφρενα σε ένα καζίνο. Πάνω στο βίντεο έγραψε: «5 μήνες χωρίς αλκοόλ σήμερα».

Δείτε το βίντεο:

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως στο παρελθόν είχε φτάσει στο στάδιο αλκοολισμού και κατάφερε να «απεξαρτηθεί», μόλις πριν λίγους μήνες.

«Έχω πιει πάρα πολύ στη ζωή μου. Λάτρευα το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, όμως όπως πρόσθεσε αργότερα, «η απόλαυση δεν κράτησε για πολύ».

«Μετά από ένα σημείο κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχανα κάθε έλεγχο. Είχα φτάσει να ακυρώνω βραδινές εξόδους μόνο και μόνο, γιατί ένιωθα πως δεν θα μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Δεν έκανα καν προσπάθεια να το δοκιμάσω», δήλωσε η Παλαιστίνια καλλονή.

Κλείσιμο
Οι ζαλάδες, οι ναυτίες και η έλλειψη συγκέντρωσης όμως, ήταν λίγες μόνο από τις συνέπειες που είχε η κατανάλωση αλκοόλ πάνω της. «Δεν ένιωθα μόνο τις κλασσικές συνέπειες, που έχει κάποιος που πίνει. Το σώμα που πονούσε αφόρητα κάθε μέρα. Για μία τριετία. Κι ένιωθα και έναν πνευματικό πόνο, εντελώς εξουθενωτικό», περιγράφει.

Για να καταφέρει να «σταθεί στα πόδια της» αποφάσισε να βρει μία άλλη λύση, αφού κατάλαβε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ασταμάτητη, καθημερινή δουλειά και τα συχνά ταξίδια, χωρίς να πιει κάτι.

Όπως αναφέρει, από εκεί προήλθε η ιδέα της να γίνει συνιδρύτρια της εταιρείας παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών Kin. Πρόκειται για ροφήματα, που όπως υποστηρίζει το μοντέλο, βοηθούν στην συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα. Έτσι, κατάφερε σταδιακά να κόψει κάθε σχέση με το οινόπνευμα.



«Δεν αισθάνομαι πια την ανάγκη να πιω. Ξέρω ότι αν πιω, θα ξυπνήσω στις 3 το ξημέρωμα με τρελό άγχος και απίστευτο πόνο», είπε κλείνοντας την συνέντευξή της και τόνισε πως «το αλκοόλ δεν είναι η λύση για τα πάντα».


Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του

Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης