Μπέλα Χαντίντ: «Οι φίλοι μου με εγκατέλειψαν, όταν έμαθαν ότι είμαι από την Παλαιστίνη»

Μπέλα Χαντίντ: «Οι φίλοι μου με εγκατέλειψαν, όταν έμαθαν ότι είμαι από την Παλαιστίνη»

Το σούπερ μόντελ μίλησε για την πατρίδα της, τον λόγο που αγωνίζεται καθημερινά για αυτή και εξήγησε πόσο δύσκολα πέρασε τα πρώτα χρόνια στο σχολείο, λόγω της καταγωγής της

bella-hadid
Είναι γνωστό πως η Μπέλα Χαντίντ χρησιμοποιεί τη φήμη της για να προωθήσει μηνύματα σχετικά με την Παλαιστίνη, από όπου και κατάγεται, όμως η στήριξη που δείχνει στην πατρίδα της της έχει στοιχίσει.

Το διάσημο μοντέλο είναι παθιασμένη υπέρμαχος του παλαιστινιακού λαού και αν ρίξει κανείς μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα καταλάβει αμέσως, πόσο πολύ προσπαθεί για να γίνει η «φωνή» του.


Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «The Rep», το γεγονός ότι αγωνίζεται για μια «ελεύθερη Παλαιστίνη» δεν έχει λειτουργήσει θετικά στην καριέρα της. Βέβαια, δεν δείχνει να την απασχολεί ιδιαίτερα.

Κλείσιμο
Το πρώτο «χτύπημα» που δέχτηκε σχετικά με την αγάπη της για την πατρίδα της, ήταν σε ηλικία 14 μόλις ετών, όταν είχε κάνει ένα τατουάζ που έγραφε «ελευθερία στην Παλαιστίνη». «Ήθελα να απελευθερωθούν οι άνθρωποί μου, να μην πληγώνονται άλλο. Αυτό ήταν και η αρχή της προσπάθειά μου να γίνω η φωνή της Παλαιστίνης παγκοσμίως», ανέφερε.

Όταν πήγε στο γυμνάσιο, ο πατέρας της Μοχάμεντ Χαντίντ αναγκάστηκε αρχικά να πει ψέματα για την καταγωγή της, καθώς ήδη κάποια παιδιά που ζούσαν κοντά στο σπίτι της, της έκαναν διαρκώς bullying, φωνάζοντάς τη «τρομοκράτη».

Η Μπέλα Χαντίντ παραδέχτηκε πως για χρόνια δεν ήξερε ποια πραγματικά ήταν. Ωστόσο, όταν κατάλαβε, δεν έπαψε να παλεύει για τα δικαιώματα, τόσο της ίδιας, όσο και του λαού της χώρας της.

«Είχα μερικούς φίλους που με εγκατέλειψαν τελείως, όταν έμαθαν ότι είμαι από την Παλαιστίνη. Ακόμα και φίλοι, με τους οποίους τρώγαμε μαζί κάθε βράδυ για πάνω από 7 χρόνια. Σταμάτησαν να μου ανοίγουν το σπίτι τους», εξήγησε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης