Χιλάρια Μπάλντουιν: «Άλεκ σε αγαπάμε και είμαστε εδώ για σένα»

Χιλάρια Μπάλντουιν: «Άλεκ σε αγαπάμε και είμαστε εδώ για σένα»

Δείτε τη δημοσίευση της συζύγου του ηθοποιού μετά την άσκηση ποινικών διώξεων

hilariabaldwin5
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται και επίσημα πλέον ο Άλεκ Μπάλντουιν, για τον θανάσιμο πυροβολισμό της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα, τον Οκτώβριο του 2021. 

Ο ηθοποιός λίγες ώρες μετά την άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρους του, ήταν μαζί με την σύζυγό του στο πριβέ κλαμπ «Zero Bond» της Νέας Υόρκης. Οπως αναφέρει πηγή στο People ο ηθοποιός έδειχνε «χαλαρός και ήρεμος. Δεν μίλησαν με κανέναν και κατευθύνθηκαν στο πίσω μέρος του ιδιωτικού κλαμπ όπου φιλοξενούσε παιχνίδια πόκερ. Αφού πέρασαν περίπου 30 με 40 λεπτά το ζευγάρι βγήκε από την αίθουσα και κάθισε στο σαλόνι».

Η Χιλάρια Μπάλντουιν σε άναρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε τους θαυμαστές του ηθοποιού για την υποστήριξη που δέχονται. «Ελπίζω να καταλαβαίνετε πόσα πολλά σημαίνει η υποστήριξη και η καλοσύνη σας προς τον 'Αλεκ και τα παιδιά μας... Μας βοηθάτε να γίνουμε πιο δυνατοί γονείς και συνεργάτες σε αυτήν την αδιανόητη στιγμή, που προέρχεται από μια τέτοια σπαρακτική τραγωδία... 'Αλεκ, σε αγαπάμε και είμαστε εδώ για σένα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε τη δημοσίευση

Οι εισαγγελείς στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κατέθεσαν επίσημα τις κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού την Τρίτη (31/1). Υπενθυμίζεται ότι είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να κατηγορήσουν τον Μπάλντουιν νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά καθυστέρησαν να καταθέσουν τα έγγραφα για την αμφιλεγόμενη απόφαση. Τους κατηγορούν πως δεν τήρησαν διαδικασίες ασφαλείας που θα μπορούσαν να αποτρέψουν το μοιραίο. Ο ηθοποιός έχει δεσμευτεί να «πολεμήσει» τις κατηγορίες.

Ισχυρίζεται ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη και ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα. 
Σημειώνεται, ότι εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών. Η Χάνα Γκουτιέρεζ-Ριντ, η οπλουργός της ταινίας, αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τον Μπάλντουιν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ευαγγελισμός»: H πρώτη εφημερία του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Αττικής χωρίς ράντζα

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον κυβερνήτη του Phantom - Ερωτηματικά για τα τελευταία λεπτά της πτήσης

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης