Μαρκ Άντονι: Πρώην Μις Παραγουάη με... ανησυχίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη η 23χρονη που παντρεύτηκε

Μαρκ Άντονι: Πρώην Μις Παραγουάη με... ανησυχίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη η 23χρονη που παντρεύτηκε

Η Νάντια Φερέιρα βρίσκεται πλέον και επισήμως στο πλευρό του πρώην συζύγου της Τζένιφερ Λόπεζ

marc-anthony_mak
O Μαρκ Άντονι παντρεύτηκε για 4η φορά και η νέα του σύζυγος, η 23χρονη Νάντια Φερέιρα, απασχολεί ήδη τον ξένο Τύπο, τόσο για τον γάμο της με τον 54χρονο τραγουδιστή, όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μουσείο Τέχνης Πέρεζ στο Μαϊάμι το βράδυ του Σαββάτου, με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τη Σάλμα Χάγιεκ, τον Μαλούμα, τον Ρομέο Σάντος, την Εύα Λονγκόρια, τον Μάρκο Αντόνιο Σόλις και και τον Λιν Μάνουελ Μιράντα.

Ο Μπέκαμ και ο επιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ με τη σύζυγό του, Μαρία Έλενα Τορκούκο, ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού. Το παντρεμένο πλέον ζευγάρι, είχε αρραβωνιαστεί τον Μάιο του 2022.

Ποια είναι η καλλονή 4η σύζυγος του Μαρκ Άντονι; 

Οι διακρίσεις της στον χώρο της μόδας

Η Νάντια Φερέιρα, το 23χρονο μοντέλο από την Παραγουάη, έχει περπατήσει πολλές φορές στην πασαρέλα και έχει κοσμήσει αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών.
Κλείσιμο

Η Φερέιρα έχει πλούσιο παρελθόν στα καλλιστεία, το οποίο χρονολογείται από το 2015, όταν κέρδισε το βραβείο Miss Teen Paraguay. Στη συνέχεια εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Teen Universe 2015 και ανακηρύχθηκε τρίτη επιλαχούσα.

Το 2021, η Ferreira ανακηρύχθηκε Μις Παραγουάη και έγινε πρώτη επιλαχούσα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στο Ισραήλ, σημειώνοντας την υψηλότερη θέση για την Παραγουάη στην ιστορία των καλλιστείων.


Εκτός από τα καλλιστεία, η Φερέιρα είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, που κέρδισε αμέσως την προσοχή όταν περπάτησε για τον σχεδιαστή Custo Barcelona στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 2018. Έκτοτε έχει εργαστεί για κορυφαίους σχεδιαστές όπως ο Tommy Hilfiger και ο Balmain και έχει εμφανιστεί σε περιοδικά όπως το Elle, το Harper's Bazaar και το Cosmopolitan.

Η Ferreira έδειξε επίσης τις μουσικές της ικανότητες στο ριάλιτι της Παραγουάης, Parodiando Paraguay, όπου παρωδούσε τη σούπερ σταρ της ποπ Taylor Swift τραγουδώντας την επιτυχία της "Shake It Off".


Η ευαισθητοποίηση και η έντονη δράση της για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Η 23χρονη είναι επίσης μέλος του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και υπέρμαχος της βιώσιμης ανάπτυξης. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη φροντίδα της χώρας της και τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, οι οποίοι υιοθετήθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη το 2015.

Η Φερέιρα είναι επίσης λάτρης της γυμναστικής και ασχολείται με δραστηριότητες όπως το snowboard, το σκι και την ποδηλασία, ενώ το τένις είναι το αγαπημένο της χόμπι.

Ο αρραβώνας με τον Μαρκ Άντοντι

Ο 53χρονος μουσικός και η 23χρονη πρώην διαγωνιζόμενη «Μις Υφήλιος», ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο εστιατόριο Sexy Fish στο Μαϊάμι και η Φερέιρα δημοσίευσε στο Instagram της, μια φωτογραφία με το μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Ο τραγουδιστής του «I Need You To Know» έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένης αυτής με το νεαρό μοντέλο. Το 2000, ο Άντονι παντρεύτηκε με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, με την οποία έχει δύο γιους. Μετά από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ, αποκτώντας τα δίδυμα Μαξ και Εμ. Στη συνέχεια, ο ακολούθησε ο γάμος με το μοντέλο Σάννον ντι Λίμας, το 2014. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια μετά και οριστικοποίησε το διαζύγιο, το 2017.


Δείτε φωτογραφίες της Φερέιρα στο Instagram










Ειδήσεις σήμερα:

F-4E Phantom II: Ποιο είναι το μαχητικό που κατέπεσε στα ανοιχτά της Ανδραβίδας

Έβρος: «Ξέχασα να πω… πέθανε και ένα κοριτσάκι και λέγεται Μαρία» - Η απίστευτη κατάθεση της Μπαϊντά

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Η διάδοχος του «διαδόχου» με δάφνες στο μόντελινγκ και τα social
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης