Οι Γάλλοι φώναξαν «Je t' aime» στην Beyonce!

Οι Γάλλοι φώναξαν «Je t' aime» στην Beyonce!

Ξεσήκωσε κοινό και κριτές με την εμφάνισή της στο X-Factor

Οι Γάλλοι φώναξαν «Je t' aime» στην Beyonce!
Η εκθαμβωτική Beyonce ξεσήκωσε το γαλλικό X-Factor, κάνοντας το κοινό να ουρλιάζει, τους κριτές να μένουν με το στόμα ανοιχτό και τους τηλεθεατές να καθηλώνονται μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να απολαύσουν την Αμερικανίδα καλλονή.

Η 29χρονη τραγουδίστρια, που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε στην εκπομπή του Piers Morgan ότι θα ήθελε να έχει κάνει ένα παιδί μέχρι τα 30, άνοιξε το σόου τραγουδώντας και χορεύοντας τη νέα μεγάλη της επιτυχία, αφιερωμένη στις γυναίκες, Run The World (Girls).

Εντυπωσιακή όπως πάντα, η Beyonce κάπου στα μισά του τραγουδιού, απομακρύνθηκε από τις χορεύτριές της και κατευθύνθηκε προς το μέρος των κριτών. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά τους, απευθύνθηκε σε έναν από τους άνδρες κριτές, του χάιδεψε τα μαλλιά και εκείνος το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να την αποθεώσει.

Κατά τη διάρκεια του σόου η Beyonce ερμήνευσε ένα ακόμα τραγούδι από το νέο της άλμπουμ «4», το «Best Thing I Never Had». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Γαλλία σε διάστημα μια εβδομάδας, καθώς λίγες ημέρες πριν είχε ταξιδέψει ως εκεί για την προώθηση του άλμπουμ της.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης