Γουίλ Σμιθ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Emancipation» - Η πρώτη ταινία του μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Γουίλ Σμιθ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Emancipation» - Η πρώτη ταινία του μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Το χαστούκι στον Κρις Ροκ «πάγωσε» πολλές συνεργασίες του, όμως η Apple επέλεξε να κυκλοφορήσει το φιλμ με τον Σμιθ σε ρόλο δούλου

willsmith_empacipation29
Παρά το γεγονός ότι τα πρότζεκτ που ετοίμαζε «πάγωσαν» μετά τη βραδιά των Όσκαρ, ο Γουίλ Σμιθ επανήλθε με νέα ταινία, την πρώτη που κυκλοφορεί από τη μέρα που η Ακαδημία των βραβείων τον απέκλεισε για 10 χρόνια.

Το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ, για το αστείο που έκανε με την αλωπεκία της συζύγου του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, του κόστισε πολλά.


Ωστόσο, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το δράμα εποχής, «Emancipation», μια ταινία που σύμφωνα με τα ξένα μέσα θα μπορούσε να προσβλέπει σε μία νίκη για τα Όσκαρ του 2023.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία είχε αποφασιστεί να καθυστερήσει για το 2023, τελικά θα κυκλοφορήσει φέτος, τόσο στους κινηματογράφους, όσο και στην υπηρεσία Apple TV+.

Σε σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά, το φιλμ αφηγείται την από αληθινά γεγονότα εμπνευσμένη ιστορία ενός άνδρα που πάλεψε ενάντια σε τρομακτικές συνθήκες και καταστάσεις, με σκοπό να βρεθεί ξανά στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Πριν από το πολύκροτο χαστούκι που επισκίασε τα Όσκαρ, η ταινία του Φουκουά θεωρούνταν ως ένα από τα πιο δυνατά φαβορί.
will280

Η πλοκή

Βασανισμένος και μαστιγωμένος σχεδόν μέχρι θανάτου, ο σκλάβος Πίτερ δραπετεύει από μια φυτεία στη Λουιζιάνα για να κατευθυνθεί προς το Βορρά, όπου εντάσσεται στον στρατό της Ένωσης.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γκόρντον. Οι φωτογραφίες της γυμνής και βαριά πληγωμένης πλάτης του από τα βασανιστήρια που υπέστη, δημοσιεύτηκαν παγκοσμίως το 1863, ως απόδειξη της σκληρότητας των δούλων στις ΗΠΑ εκείνη την εποχή.

Το «Emancipation» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 2 Δεκεμβρίου και στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+.

Πρωταγωνιστούν οι: Μπεν Φόστερ, Γκραντ Χάρβεϊ , Τσαρμέιν Μπίνγκουα και Στίβεν Ογκ

Δείτε το τρέιλερ
Emancipation — Official Trailer | Apple TV+

Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικός της τουρκικής πρεσβείας στην Ελλάδα έψαχνε Γκιουλενιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει το Nordic Monitor

Αυξήσεις στις συντάξεις, μόνιμες οι μειώσεις στις εισφορές - Στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Πετρελαιοφόρο ισραηλινών συμφερόντων χτυπήθηκε από drone με εκρηκτικά ανοιχτά του Ομάν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης