Νίκολα Πελτζ για τους Μπέκαμ: «Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια»

Νίκολα Πελτζ για τους Μπέκαμ: «Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια»

Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ στον απόηχο των δημοσιεύματων για το περιβόητο νυφικό, αναζωπυρώνει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν «στα μαχαίρια» με την πεθερά της

peltz_beckham_arthro
Η Νίκολα Πελτζ αναζωπυρώνει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν «στα μαχαίρια» με την πεθερά της Βικτόρια Μπέκαμ. Με νέα της δήλωση η σύζυγος του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας Μπέκαμ, ανέφερε πως «καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια», ενώ σχολίασε και το  σκηνικό με το περιβόητο νυφικό της και τις φήμες που κυκλώνουν το γεγονός.  

Μιλώντας στη Sun, η Πελτζ αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σύγκρουσή της με τη Βικτόρια Μπέκαμ και ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ότι η πεθερά της, δεν της τηλεφώνησε για να της πει, πως δεν θα κατάφερνε να ολοκληρώσει το νυφικό της. Αντιθέτως επικοινώνησε με τη μητέρα της, Κλαούντια, για να της μεταδώσει τα δυσάρεστα νέα για το ρούχο του γάμου της. Η Πελτζ ωστόσο επέμεινε στη συνέντευξή της, πως δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους.

Η σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του Ντέιβιντ Μπεκαμ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να ήταν αναστατωμένη που αναγκάστηκε να απογοητεύσει τη νύφη της, μη μπορώντας να ανταποκριθεί στον σχεδιασμό του νυφικού.

Ο γάμος του ζευγαριού ακολουθείται, για την ώρα, από φήμες και πλήθος δημοσιεύματων που θέλουν το νεαρό ζεύγος, να έχουν απομακρυνθεί από την οικογένεια Μπέκαμ.
Σε μία ακόμα συνέντευξή της στους «The Sunday Times», η Νίκολα είπε για περιβόητο νυφικό: «Η πραγματική αλήθεια είναι ότι ήθελα πραγματικά, πολύ να το φορέσω και νόμιζα ότι ήταν κάτι τόσο όμορφο, που η μαμά του Μπρούκλιν έπρεπε να το φτιάξει για μένα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που θα το φορούσα. Και δεν το φόρεσα τελικά».


Η ζάμπλουτη κληρονόμος σε μία ακόμα συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του «Grazia» τόνισε: «Σκέφτηκα, ω, αυτό θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Μία από τις καλύτερες φίλες μου και η μαμά μου αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το φόρεμα και μετά πέρασαν μερικές μέρες και δεν είχα κανένα νεότερο. Η Βικτόρια τηλεφώνησε στη μαμά μου και είπε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Έτσι, μίλησα με τη μαμά μου και τη φίλη της και είπα: "Λοιπόν, δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει, οπότε ποιο είναι το επόμενο βήμα;". Είμαι θαυμάστρια του Valentino και της υψηλής ραπτικής του για πολύ καιρό. Ήμουν πραγματικά τυχερή που μπόρεσα να ταξιδέψω στο ατελιέ του για να δοκιμάσω το φόρεμα. Έτσι ακριβώς συνέβησαν τα γεγονότα».

«Όταν διαβάζω διάφορα που λένε ότι δεν σκόπευα ποτέ να φορέσω φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ ή τέτοια πράγματα, αυτό με πληγώνει», λέει η Νίκολα. «Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι, αλλάδεν είναι αυτή η αλήθεια. Είναι λίγο άσχημο όταν λες: "Ω, ο κόσμος το πιστεύει αυτό", αλλά απλά δεν είναι αλήθεια».

Η στάση του Μπρούκλιν Μπέκαμ
Κλείσιμο
Η φημολογούμενη διαμάχη δεν θα μπορούσε να μείνει και ασχολίαστη από τον γάμπρο, Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής, η γυναίκα μου είναι προφανώς η πρώτη μου προτεραιότητα και δεν θέλω ποτέ να τη δω αναστατωμένη. Όταν οι άνθρωποι λένε γελοία πράγματα, απλά το συζητάμε και προχωράμε παρακάτω. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον 100% και απλά προχωράμε μαζί».


Το ζευγάρι είχε μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών δημοσιευμάτων. «Έχω μάθει ότι πάντα θα προσπαθούν να γράφουν τέτοια πράγματα», είπε ο Μπρούκλιν για τα ταμπλόιντ. «Πάντα θα προσπαθούν να υποτιμούν τους ανθρώπους».

Η στάση της Βικτόρια Μπέκαμ 
Αν και η ίδια η Βικτόρια δεν εχει τοποθετηθεί επισήμως, πηγές προσκείμενες σε εκείνη, υποστηρίζουν ότι η νύφη της, προωθεί ένα «ψεύτικο αφήγημα» με τη σχεδιάστρια μόδας, να μην μπορεί να καταλάβει τον λόγο που «πυροδοτεί τις φήμες για ρήξη ανάμεσά τους». 

«Ειλικρινά, το πιο ενδιαφέρον πράγμα για τη Νίκολα, είναι ότι είναι παντρεμένη με τον γιο των Μπέκαμ. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έχουν προσπαθήσει και οι δύο να την προσεγγίσουν και να συμφιλιωθούν, και να βρουν έναν τρόπο να τα πάνε καλά. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια θα ήθελαν να περνούν περισσότερο χρόνο με τον γιο και τη νύφη τους και να τους δοθεί η ευκαιρία να την καλωσορίσουν στην οικογένειά τους, ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι ο Μπρούκλιν ουσιαστικά ζει με τα πεθερικά του» ανέφερε μία πηγή στη Sun. 

Η επιθυμία του Μπρούκλιν να γίνει πατέρας
Τον περασμένο μήνα, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μίλησε στο ET και εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει σύντομα πατέρας. «Πάντα ήθελα να γίνω ένας νέος μπαμπάς. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η γυναίκα μου είναι έτοιμη».


Ειδήσεις σήμερα:

25 χρόνια για μία απόφαση... άντε να βρεις άκρη στα ελληνικά Δικαστήρια

Μέρα25 - Στο... κόμμα της Δανάης δεν υπάρχει ρόλος για άλλη γυναίκα

Στεγαστικά δάνεια - «Σπίτι μου»: Όλο το νέο πρόγραμμα στέγης για νέους σε 11 ερωτήσεις και απαντήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης