Άνταμ Λεβίν: Ακόμα και μετά τις απιστίες του, η Μπεχάτι Πρίνσλοου βρίσκεται στο πλευρό του

Άνταμ Λεβίν: Ακόμα και μετά τις απιστίες του, η Μπεχάτι Πρίνσλοου βρίσκεται στο πλευρό του

Η σύζυγός του τον συνόδευσε στο σόου του, παρά τις κατηγορίες εναντίον του από γυναίκες που ισχυρίζονται ότι τους έστελνε ερωτικά μηνύματα - Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

adam-levine__2_
Μετά το σκάνδαλο για τις απιστίες του, η Μπεχάτι Πρίνσλοου δεν σταματά να βρίσκεται στο πλευρό του Άνταμ Λεβίν.

Παρά το γεγονός ότι ο frontman των Maroon 5 κατηγορείται από πέντε γυναίκες ότι τους έστελνε ερωτικά μηνύματα, ενώ η γυναίκα του είναι έγκυος στο τρίτο του παιδί, εκείνη δεν έλειπε από το σόου του στο Λας Βέγκας το Σάββατο.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Λεβίν από τη στιγμή που ξέσπασαν οι κατηγορίες εναντίον του. Ο τραγουδιστής ανέβησε στη σκηνή του MGM Grand Hotel το Σαββατοκύριακο, με την εμφάνισή του να αποτελεί μέρος του φιλανθρωπικού γκαλά που διοργανώνει ο Σακίλ Ο'Νιλ, με τίτλο «The Event».

Σύμφωνα με την Page Six, η σύζυγός του βρισκόταν στα παρασκήνια, καθ' όλη τη διάρκεια του σόου. Αν και λεγόταν πως το σκάνδαλο αυτό έχει επηρεάσει πολύ τη σύζυγό του, το ζευγάρι κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει ένα θετικό κλίμα για χάρη των παιδιών του.

Βέβαια, ο Άνταμ Λεβίν έχει ακόμα την υποστήριξη των φίλων του. Ένας από τους πρώτους που τον στήριξαν δημόσια είναι ο σταρ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο ΤΜΖ δήλωσε: «Ο Άνταμ είναι καλός μου φίλος. Ήταν ανέκαθεν ένας υπέροχος τύπος».

Κλείσιμο


«Έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο και με βοηθάει με τα παιδιά μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω "γιατί το έκανες αυτό κι αυτό;" ή "δεν έπρεπε να το κάνεις". Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω έναν άνθρωπο με τα παιδιά μου κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι ένας καλός άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Σημείωσε μάλιστα, πως αν και αυτή την περίοδο που ξέσπασε το σκάνδαλο, ο φίλος του περνάει δύσκολα, θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να το ξεπεράσει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν στην Πράγα με τους κανόνες Ευρώπης και Ελλάδας

Τραγωδία στην Ινδονησία: Πρώτα πέθαναν δυο αστυνομικοί και μετά ρίξαμε τα δακρυγόνα, λένε οι αρχές

Νέος κρατικός προϋπολογισμός με φιλόδοξους στόχους και αστάθμητους παράγοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης