Σακίλ Ο' Νιλ: Στηρίζει τον Άνταμ Λεβίν, μετά τις απιστίες του - «Είναι καλός άνθρωπος»

Σακίλ Ο' Νιλ: Στηρίζει τον Άνταμ Λεβίν, μετά τις απιστίες του - «Είναι καλός άνθρωπος»

Ο άσος του ΝΒΑ δήλωσε πως ο Λεβίν παραμένει καλός του φίλος και δήλωσε πως «δεν μπορεί εκείνος να του πει τι είναι σωστό να κάνει»

o-neil
Εν μέσω των ισχυρισμών κάποιων γυναικών πως ο Άνταμ Λεβίν απάτησε τη γυναίκα του, Μπεχάτι Πρίνσλοου μαζί τους, ο Σακίλ Ο' Νιλ εκφράζει την υποστήριξή του.

Πιο συγκεκριμένα, μία σειρά κατηγοριών εναντίον του frontman των Maroon 5 ξεκίνησε από το μοντέλο Σάμνερ Στροχ, η οποία ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου.

Έκτοτε, τέσσερις ακόμα κοπέλες «έβγαλαν στη φόρα» κι άλλα ένοχα μυστικά για τον τραγουδιστή, δημοσιεύοντας τις κοινές τους συνομιλίες.

Το σκάνδαλο αυτό έχει επηρεάσει πολύ τη σύζυγό του, η οποία διανεύει αυτή την περίοδο την τρίτη της εγκυμοσύνη. Ωστόσο, το ζευγάρι κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει ένα θετικό κλίμα για χάρη των παιδιών του.

Βέβαια, ο Άνταμ Λεβίν έχει ακόμα την υποστήριξη των φίλων του. Ένας από αυτούς είναι ο σταρ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο ΤΜΖ δήλωσε: «Ο Άνταμ είναι καλός μου φίλος. Ήταν ανέκαθεν ένας υπέροχος τύπος».

«Έρχεται κάθε Σαββατοκύριακο και με βοηθάει με τα παιδιά μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω "γιατί το έκανες αυτό κι αυτό;" ή "δεν έπρεπε να το κάνεις". Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω έναν άνθρωπο με τα παιδιά μου κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι ένας καλός άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Σημείωσε μάλιστα, πως αν και αυτή την περίοδο που ξέσπασε το σκάνδαλο, ο φίλος του περνάει δύσκολα, θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να το ξεπεράσει.

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Νέος καβγάς on air στον ΣΚΑΪ - Τους παράτησαν οι παρουσιαστές

Ο κυκλώνας Ίαν χτυπά με μανία τη Φλόριντα: Eικόνες ασύλληπτης καταστροφής

Μια ανάσα από τα €400 ανά μεγαβατώρα η τιμή του ρεύματος στον «απόηχο» του Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης