Μπέλα Χαντίντ: Η δύσκολη παιδική ηλικία, το bullying και η Παλαιστίνη

Μπέλα Χαντίντ: Η δύσκολη παιδική ηλικία, το bullying και η Παλαιστίνη

Το διεθνούς φήμης μοντέλο παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τον ρατσισμό που βίωσε στο σχολείο, καθώς ήταν η μόνη που είχε αραβική καταγωγή

bellahadid
Τα παιδικά χρόνια δεν ήταν εύκολα για τη Μπέλα Χαντίντ, καθώς αποκάλυψε πως δεχόταν συνεχώς bullying στο σχολείο της, λόγω της καταγωγής της από την Παλαιστίνη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ, το διάσημο μοντέλο παραδέχτηκε πως πέρασε πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, καθώς ήταν η μόνη κοπέλα στο σχολείο της με αραβική καταγωγή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δέχεται εκφοβισμό και κοροϊδία από τους συμμαθητές της.

bella

Κλείσιμο
Αν θα έπρεπε να περιγράψει τον εαυτό της την περίοδο εκείνη, η Μπέλα Χαντίντ δήλωσε πως ήταν «λυπημένη και μοναχική». «Ήμουν πάντα συνδεδεμένη με την Παλαιστινιακή καταγωγή μου και ένιωσα ότι μου απέσπασαν κάτι, όταν μετακομίσαμε στην Καλιφόρνια», εξηγεί.

Το μοντέλο μπορεί να πέρασε τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ζωής της στην Ουάσιγκτον, όμως μεγάλωσε δίπλα στους Παλαιστίνιους συγγενείς της, οι οποίοι φρόντισαν να τη μεγαλώσουν με αραβικά πρότυπα. Ωστόσο, λίγο αργότερα οι γονείς της χώρισαν, με τη μητέρα της να φεύγει στην Ολλανδία και τον πατέρα της να παίρνει μαζί του εκείνη και τα δύο της αδέρφια, Τζίτζι και Ανουάρ στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.



«Θα μου άρεσε να μεγαλώνω δίπλα στον μπαμπά μου και να είμαι κάθε μέρα μναζί του ή να σπουδάζω, αλλά θα προτιμούσα να το κάνω αυτό μέσα σε μία μουσουλμανική κουλτούρα. Δυστυχώς, δεν είχα αυτή την ευκαιρία», αναφέρει η Μπέλα Χαντίντ, ενώ τόνισε επίσης πως το διαζύγιο των γονιών της την επηρέασε βαθιά, καθώς έπρεπε να αποχωριστεί την παλαιστινιακή κληρονομιά της και τους συγγενείς της.



«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Με αγγίζει βαθιά αυτό το πράγμα. Ακόμα και όταν θα δω κάποιον με ένα μπλουζάκι που λέει "Free Palestine", θα βουρκώσω. Νιώθω 100% ο εαυτός μου μόνο όταν βρίσκομαι με ομογενείς», δήλωσε κλείνοντας τη συνέντευξη η Μπέλα Χαντίντ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης