Bridgerton: Η Χάνα Ντοντ μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά - «Ο κόσμος θα αγαπήσει τη Φραντσέσκα»

Bridgerton: Η Χάνα Ντοντ μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά - «Ο κόσμος θα αγαπήσει τη Φραντσέσκα»

Η ηθοποιός μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα αναλάβει στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix

hannahdodd
Για τον ρόλο που αναμένεται να αναλάβει στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Bridgerton» μίλησε η Χάνα Ντοντ.

Η 27χρονη ηθοποιός μίλησε στο TVLine και τόνισε πως είναι ενθουσιασμένη που θα υποδυθεί τη Φραντσέσκα στην τρίτη σεζόν της σειράς.

«Όλοι οι συντελεστές, αλλά και το καστ ήταν υπέροχoι. Ήθελα να κάνω καλή δουλειά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η Φραντσέσκα είναι λίγο μυστήρια, σε σχέση με την οικογένειά της που είναι φλύαρη κι εξωστρεφής. Τα πηγαίνει καλά σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις της κοινωνίας, είναι ενισχυμένη με ένα σοβαρό πνεύμα. Αλλά μεταβάλλεται εύκολα και τραβάει την προσοχή, όταν δεν το επιθυμεί».



Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έκανε για να υποδυθεί τον χαρακτήρα της. Όπως αποκάλυψε, διάβασε έξι από τα οκτώ βιβλία της Τζούλια Κουίν και πρώτα ξεκίνησε με την ιστορία της Φραντσέσκα.

«Επειδή δεν ήξερα τον σκοπό που είχε ο χαρακτήρας μου, έπρεπε να διαβάσω τα βιβλία το συντομότερο δυνατόν. Είναι ένα τόσο όμορφο βιβλίο και είναι τόσο όμορφος χαρακτήρας. Δεν μπορώ να το πιστεύω ότι μπορώ να την υποδυθώ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, γιατί ξέρω πόσο θα την αγαπήσει ο κόσμος», είπε κλείνοντας.

Τη Χάνα Ντοντ, την είδαμε πρόσφατα στη μίνι σειρά «Η Ανατομία ενός Σκανδάλου». Η ανερχόμενη σταρ έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική όταν ήταν ακόμα στο σχολείο, αναλαμβάνοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «Find Me In Paris», τον οποίο διατήρησε για ακόμα δύο σεζόν. Η Ντοντ συμμετείχε επίσης για δύο σεζόν στην τηλεοπτική σειρά σειρά «Harlots».

χαναντοντ


Το 2022, κυκλοφόρησε η επιτυχημένη σειρά Η Ανατομία ενός Σκανδάλου, στην οποία η Ντοντ ξεχώρισε στον ρόλο της πρωταγωνίστριας (Σιένα Μίλερ) σε νεαρή ηλικία. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στη μίνι σειρά Flowers In The Attic: The Origins – μια προσαρμογή των αγαπημένων αλλά και αμφιλεγόμενων βιβλίων.

Η Ντοντ υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα που υποδύεται η Χέδερ Γκρέιαμ στο πρωτότυπο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Καλύπτοντας δύο γενιές οικογενειακού δράματος, το δεύτερο μισό της ιστορίας επικεντρώνεται αποκλειστικά στον χαρακτήρα της. Τέλος, η Ντοντ εμφανίστηκε στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας Ενόλα Χολμς στο πλευρό της Μίλι Μπόμπι Μπράουν.



Ειδήσεις σήμερα:

«Μουδιασμένη» η Λέσβος με τον αστυνομικό που βίασε την 14χρονη - Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του


Πεδίο μάχης η ανατολική Ουκρανία - Εκκενώστε την περιφέρεια του Ντονέτσκ, λέει ο Ζελένσκι

Κίλιαν Μέρφι: «Όσα λιγότερα ξέρει ο κόσμος για μένα, τόσο πιο εύκολο μου είναι να υποδυθώ κάποιον άλλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης