«Θυμώνω με τα πολλά και αρνητικά σχόλια που δέχομαι» εξομολογείται η Κριστίν Ντέιβις

«Θυμώνω με τα πολλά και αρνητικά σχόλια που δέχομαι» εξομολογείται η Κριστίν Ντέιβις

Η 56χρονη χολιγουντιανή σταρ τονίζει ότι άνθρωποι, οι οποίοι δεν τη γνωρίζουν προσωπικά, της ασκούν έντονη κριτική για την εξωτερική της εμφάνιση και αυτό επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία της

christin
Η Κριστίν Ντέιβις δεν ανέχεται άλλα σχόλια για το σώμα της και την εμφάνισή της. Η 56χρονη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sunday Times» και δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για την έντονη κριτική που έχει δεχτεί, επειδή απλώς είναι διάσημη.



«Όλοι θέλουν να σχολιάσουν, θετικά ή αρνητικά ή οτιδήποτε, τα μαλλιά μας και τα πρόσωπά μας και το ένα μας και το άλλο μας. Η έκταση που έχει πάρει όλο αυτό είναι σοκαριστική. Νιώθω θυμό και δεν θέλω να θυμώνω όλη την ώρα, οπότε απλώς δεν τα κοιτάω. Ξέρω, όμως, ότι υπάρχουν» υποστήριξε η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Σάρλοτ στο «Αnd Just Like That».

Κλείσιμο


Όπως ισχυρίστηκε, έχει συνηθίσει να βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο επίκεντρο και να εκφράζουν οι άλλοι τη γνώμη τους για την εξωτερική της εικόνα, χωρίς ποτέ να τους τη ζητήσει. «Έγραφαν άρθρα κάθε μέρα για το ότι είχα σωματότυπο αχλάδι, το οποίο δεν νομίζω να ήταν κοπλιμέντο. Με άγχωνε πολύ αυτό, επειδή δεν μπορούσα να το αποφύγω. Έτσι το νιώθω και τώρα. Αλλά αισθάνομαι, επίσης, και θα το πω ωμά, "Άντε γ@@@. Άντε γ@@@! Ελάτε εδώ και κάντε το καλύτερα". Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Θέλω να πω, τι νομίζετε ότι κάνετε;» σημειώνει η Κριστίν Ντέιβις, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.





Η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα θεωρεί ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν σε όλους να τοποθετούνται δημοσίως για τα πάντα, να σχολιάζουν, να ασκούν κριτική και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Μερικοί κρύβονται πίσω από ψεύτικα προφίλ και με την ασφάλεια που τους προσφέρει η ανωνυμία στο Διαδίκτυο, χτυπούν ανελέητα και χωρίς λόγο celebrities, τους οποίους φυσικά δεν γνωρίζουν προσωπικά.

«Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν ξέρεις τι κάνουν όλοι αυτοί. Δεν ξέρεις τίποτα για εκείνους. Απλώς σου πετάνε βόμβες. Με εξοργίζει αυτό» εξομολογείται η σταρ του Χόλιγουντ.

Εκτός από την Κριστίν Ντέιβις, άσχημα σχόλια δέχονται πολλές γυναίκες από τη διεθνή showbiz. Αναμεσά τους και μερικές από τις συμπρωταγωνίστριες της Κριστίν στην αμερικανική σειρά «Αnd Just Like That», η οποία έκανε πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου 2021, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον, Σάρα Ραμίρες, Νικόλ Άρι Πάρκερ. Μάλιστα, τον Οκτώβριο 2021, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία ενσαρκώνει την Κάρι Μπράντσο στη σειρά, είχε μιλήσει στη «Vogue» για τα μισογυνιστικά σχόλια που δέχεται συνεχώς.









Ειδήσεις σήμερα:

Το χάπι της Pfizer προστατεύει από σοβαρή νόσηση και από τη μετάλλαξη Όμικρον, λέει ο Μπουρλά

Πυκνή χιονόπτωση σε περιοχές της Εύβοιας, στα «λευκά» η Πάρνηθα - Έρχονται καταιγίδες αύριο το πρωί στην Αττική

Τον Κατρίνη επιλέγει ο Ανδρουλάκης για τη θέση του επικεφαλής στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης