Η Ντέμι Λοβάτο είναι φουλ ερωτευμένη και παντρεύεται!

Η Ντέμι Λοβάτο είναι φουλ ερωτευμένη και παντρεύεται!

Άφησε για τα καλά πίσω της τις σκοτεινές μέρες

Demi_Lovato
Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Ντέμι Λοβάτο. Η τραγουδίστρια που φαίνεται πως έχει αφήσει για τα καλά πίσω της τις σκοτεινές και μαύρες μέρες (τότε που έκανε χρήση ναρκωτικών)είναι φουλ ερωτευμένη και παντρεύεται. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

«Όταν ήμουν μικρή ο πατέρας μου με αποκαλούσε «σύντροφο» – κάτι που μπορεί να ακούγεται περίεργο χωρίς την νότια καουμπόικη προφορά του. Για εμένα είχε νόημα. Σήμερα αυτή η λέξη έχει επίσης νόημα, αλλά από σήμερα θα είμαι και επισήμως «σύντροφος» κάποιου άλλου», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις όμορφες φωτογραφίες του ζευγαριού.



Από την πλευρά του ο μέλλων σύζυγός της που ακούει στο όνομα Μαξ Έριχ γράφει αναδημοσιεύοντας τις ίδιες φωτογραφίες: «Ήξερα πως σε αγαπώ τη στιγμή που σε συνάντησα. Ήταν κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε κάποιον που δεν το έχει ζήσει, αλλά τι τύχει το ίδιο ένιωσες κι εσύ. Δεν είχα νιώσει ποτέ πριν να με αγαπούν άνευ όρων εκτός από τους γονείς μου. Δεν με πίεσες ποτέ να είμαι κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό μου. Με έκανες να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Είναι τιμή μου που δέχομαι να είμαι γυναίκα σου. Σε αγαπώ περισσότερο από ότι θα μπορούσα να εκφράσω και είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω μαζί σου τη ζωή μου ως οικογένεια. Σε αγαπώ για πάντα. Σύντροφέ μου. Στο μέλλον μας!»



Ειδήσεις σήμερα:

Γερουσιαστής Μενέντεζ κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Τα «αμφισβητούμενα» ύδατα ανήκουν στην Ελλάδα

Στους 201 οι νεκροί από κορωνοϊό: Πέθανε 78χρονη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Η Κιμ Καρντάσιαν «σπάει» τη σιωπή της: Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή - Είμαστε αβοήθητοι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης