Ντέμι Λοβάτο στα Grammy: Με δάκρυα στα μάτια ερμήνευσε το τραγούδι που έγραψε όταν έπαιρνε ναρκωτικά

Ντέμι Λοβάτο στα Grammy: Με δάκρυα στα μάτια ερμήνευσε το τραγούδι που έγραψε όταν έπαιρνε ναρκωτικά

Το παρουσίασε για πρώτη φορά - «Στείλτε μου κάποιον, Θεέ, είναι κάποιος εκεί; Χρειάζομαι κάποιον», αναφέρουν οι στίχοι

Demi_Lovato
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές χάρισε χθες βράδυ η Ντέμι Λοβάτο στο κοινό αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν τα χθεσινά βραβεία Grammy. H 27χρονη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες και παρουσίασε μία μπαλάντα που έγραψε και ηχογράφησε μόλις τέσσερις ημέρες πριν το περιστατικό με την υπερβολική δόση ουσιών που παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη ζωή της. Οι στίχοι του τραγουδιού αντανακλούν την ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο. Ενώ ανάρρωνε, η Demi Lovato φέρεται να έδωσε στον εαυτό της στην υπόσχεση ότι αυτό θα ήταν το πρώτο τραγούδι που θα τραγουδούσε στη σκηνή μεγάλης διοργάνωσης, εάν προέκυπτε η ευκαιρία.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Anyone». Η τραγουδίστρια ντυμένη στα λευκά ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε με τη συνοδεία ενός πιάνου την μπαλάντα. Εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε και σταμάτησε το τραγούδι.

«Εκατό εκατομμύρια ιστορίες και εκατό εκατομμύρια τραγούδια, αισθάνομαι ηλίθια όταν τραγουδάω καθώς κανείς δεν με ακούει», λέει στους συγκινητικούς στίχους του τραγουδιού. Και συνεχίζει: «Στείλτε μου κάποιον, Θεέ, είναι κάποιος εκεί; Χρειάζομαι κάποιον».

Demi Lovato – Anyone (LIVE) - GRAMMY AWARDS  2020


Οι θαυμαστές της συγκινήθηκαν πολύ από την φορτισμένη συναισθηματικά ερμηνεία της: «Η Ντέμι Λοβάτο πέρασε τόσα πολλά και τώρα επέστρεψε με ένα όμορφο και γεμάτο νόημα τραγούδι, είμαι τόσο περήφανη για εκείνη», έγραψε κάποιος.

Η ίδια μιλώντας στο «New Music Daily with Zane Lowe» είπε: «Όταν γυρίζω πίσω και ακούω αυτό το τραγούδι είναι σαν κραυγή βοήθειας. Όταν ηχογραφούσα το τραγούδι, νόμιζα πως ήμουν καλά αλλά δεν ήμουν. Όταν το ακούω, λέω: “Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω και να βοηθούσα τον εαυτό μου”».

Το single αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

anyone. out now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato) στις

Κλείσιμο


«Τι απίστευτο βράδυ. Η πρώτη μου εμφάνιση στη σκηνή μετά από δύο χρόνια. Το συγκινητικό για μένα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας, την υποστήριξή σας και που μοιραστήκατε τι στιγμή μαζί μου. Σας αγαπώ όλους», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης