Όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι, φαίνεται. Η Κάτια Ζυγούληκαι ο Σάκης Ρουβάςείναι από τα πιο όμορφα, ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια.
«Ευτυχισμένο το 2020, ευτυχισμένη η νέα δεκαετία. Ας είναι αυτή η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν όλα τα «θέλω» μας, και η κάθε μέρα της να κυλά με υγεία, αρμονία, δημιουργικότητα και πολλή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς στο προφίλ του. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Κάτια Ζυγούλη να είναι στην αγκαλιά του αγαπημένου της Σάκη Ρουβά φορώντας ένα κόκκινο υπέροχο φόρεμα.
Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οικογενειακά, έχοντας πάντα κοντά του τα τέσσερα παιδιά του. Η τρυφερή τους φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes και όχι άδικα!
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών