Ανήμερα την Λαμπρή, το διάσημο beach restaurant εκτός από σούβλες, όπως προστάζει το έθιμο, γέμισε και με πανόμορφα κορίτσια. Αιθέριες υπάρξεις φορώντας μαύρα μπικίνι και λευκά πουκάμισα καλωσόριζαν τους επώνυμους και μη επισκέπτες και σέρβιραν τα λαχταριστά πατροπαράδοτα εδέσματα στα τραπέζια. Πώς να μην ανοίξει η όρεξη μετά, ειδικά στο ανδρικό κοινό;!
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»