Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το «Exathlon» λόγω σοβαρού τραυματισμού, ο Στάθης Σχίζας μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.
Μπορεί η πορεία του στο παιχνίδι να διεκόπη αιφνίδια, ο Στάθης Σχίζας όμως κρατάει τις καλές στιγμές και έτσι τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου κοινοποίησε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους όσα πρόλαβε να ζήσει στη Δομινικανή Δημοκρατία. «Στο (χωριό)!» έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Λίγες ώρες αργότερα, ο πρώην παίκτης του «Exathlon ανάρτησε το πρώτο του story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στην εικόνα φαίνεται μία ακτινογραφία του τραυματισμένου χεριού του, με τον ίδιο να σημειώνει: «Μισή πίστα με σπασμένο χέρι. Άσπαστη θέληση ή μαζοχισμός;».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.