Στη Μυτιλήνη βρέθηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκηςγια να συμμετάσχουν στο «2ο Φεστιβάλ Σαπφούς» που έχει στόχο να αναδείξει την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού.
Δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα που οι δύο ηθοποιοί έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις ή έχουν απαθανατιστεί μαζί. Παρόλα αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.
Την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις Αποθήκες Σαπλιτζά του Κάστρου της Μυτιλήνης σε μία εκδήλωση για τον Φρέντυ Γερμανό, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάθισαν δίπλα-δίπλα και διάβασαν αποσπάσματα από βιβλίο του αείμνηστου δημοσιογράφου και συγγραφέα που καταγόταν από τη Λέσβο.
Η κοινή τους εμφάνιση καταγράφηκε με το σχετικό βίντεο να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.