Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός στο κοινό ως «Ντάνος» μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, πλέον έγινε... καρτούν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» πρόκειται για μία νεά σειρά animation που θα παρουσιαστεί στους κινηματογράφους και θα μεταγλωτιστεί, τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ισπανικά. Φυσικά θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα.
Επιπλέον ο χαρακτήρας θα είναι εμπνευσμένος από τους ήρωες της Marvel, με τη μόνη διαφορά ότι στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου, θα λέγεται «Super Ντάνος».
Στις δύο εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα και παρουσιάστηκαν μέσα από τη σχυνότητα της πρωινής εκπομπής του Alpha, ο χαρακτήρας παρουσιάζεται ξυπόλιτος και με μαύρη στολή.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.