Πανέμορφη και ανανεωμένη, η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε σήμερα (22/9/2021) συνέντευξη στο «Breakfast@Star».
Όταν, όμως, ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για την σχέση του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, με την διάσημη influencer Ιωάννα Τούνη, το ύφος της σοβάρεψε.
«Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη. Δεν με αφορά και δεν θα απαντήσω σε κάτι. Η Μαρία Καλάβρια είναι η Μαρία Καλάβρια και δεν επιτρέπεται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι», είπε με το κεφάλι ψηλά, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.
Επίσης, αναφέρθηκε στην πρώην παίκτρια του «GNTM» Εύη Ιωαννίδου, η οποία διατηρεί σχέση με τον γιο της και την αισθάνεται σαν τρίτο παιδί της.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες