Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, οΓιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στοSurvivor και τόνισε πως η συμμετοχή του στο ριάλιτι του έχει δώσει τεράστια αναγνωσιμότητα.
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε επίσης και για την προσωπική του ζωή και πώς βίωσε την φάση της προσωπικής του σεξουαλικής επανάστασης: «Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Μετά τις 17 ημέρες βαριέμαι. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο. Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας».
Ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε ακόμα και σε μια από τις μοιραίες σχέσεις του στην προσωπική του ζωή και την στήριξη που έλαβε τότε και από τους γονείς του: «Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει σε όλη μου τη ζωή και ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν και την πρώην σύντροφό μου».
Τέλος αναφερόμενος στα μελλοντικά του σχέδια είπε πως ιδανικό σενάριο για εκείνον είναι να μπορεί να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να κάνει γυρίσματα για ταινίες, ενώ αναφερόμενος στα προσωπικά του είπε «δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά.. Αυτή την εποχή τρώω τα λεφτά του Survivor και βρίσκομαι σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.