Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Θετική στον Covid-19 και η σύζυγος του Κρις Κουόμο

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Θετική στον Covid-19 και η σύζυγος του Κρις Κουόμο

«Ράγισε η καρδιά μου» είπε ο παρουσιαστής του CNN και αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε νοσήσει από τον Covid-19 - Εμφανίζει ήπια συμπτώματα όπως ανοσμία και αγευσία

chris_cuomo
Εκτός από την δική του περιπέτεια με τον κορωνοϊό, ο παρουσιαστής του CNN Κρις Κουόμο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, ζει ξανά το ίδιο έργο... δηλώνοντας ότι και η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον Covid-19.

«Ράγισε η καρδιά μου», είπε ο 49χρονος Κουόμο στη διάρκεια της εκπομπής του «Cuomo Prime Time» στο CNN συνομιλώντας με τον αδερφό του, κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Η Κριστίνα Γκρίβεν Γκουόμο, σύζυγος του Αμερικανού παρουσιαστή διαγνώστηκε θετική στον ιό δύο εβδομάδες αφότου νόσησε ο Κρις. Τώρα η ίδια βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι τους.

«Είναι πολύ σπάνιο για μια οικογένεια να είναι ο καθένας χωριστά. Η Κριστίνα έχει τώρα Covid-19. Βρέθηκε θετική στον ιό γεγονός που απλώς μου ραγίζει την καρδιά. Είναι το μόνο πράγμα που ήλπιζα ότι δεν θα συμβεί, και τώρα συνέβη», είπε ο Κρις.

«Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον σ’ ένα σπίτι να μην κολλήσει τα άλλα άτομα»


Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο αδερφός του Άντριου Κουόμο σε μία προσπάθεια να τον καθησυχάσει του είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να απομονωθεί κάποιος σ΄ ένα σπίτι που μοιράζονται πολλά άτομα.

«Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που είναι σε καραντίνα σ΄ ένα σπίτι να μην κολλήσει τα άλλα άτομα. Αλλά ακόμα και το είναι κανείς απομονωμένος, κάποιος του πηγαίνει φαγητό. Ακόμα όμως κι αν φοράει μάσκα και γάντια, ο ιός μπορεί να επιβιώσει σε ορισμένες επιφάνειες έως και δύο ημέρες», τόνισε ο μεγαλύτερος αδερφός του Κρις και κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Με ήπια συμπτώματα

Η 50χρονη σύζυγος του Κρις Κουόμο είναι μητέρα τριών παιδιών και συντάκτρια σε περιοδικό.

«Δεν είναι αναστατωμένη. Έχει εμφανίσει ήπια συμπτώματα, όπως ανοσμία και αγευσία» εξηγεί ο παρουσιαστής του CNN αναφερόμενος στην σύζυγό του.

«Με κάποιο τρόπο ήταν αναπόφευκτο να μην κολλήσει», του είπε ο αδερφός του Άντριου. «Ευτυχώς ήταν η Κριστίνα και όχι ένα από τα παιδιά», πρόσθεσε.

Τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ωστόσο, έχουν «ανεβασμένο ηθικό και ο ένας πλέον βοηθάει τον άλλο», όπως υποστηρίζει ο Κρις Κουόμο και προσθέτει:

«Η μητέρα είναι ο πυρήνας της οικογένειας. Όταν η μητέρα αρρωσταίνει, τα παιδιά είναι πιο ήσυχα. Επικεντρώνονται σε αυτήν κάτι που κάνει την οικογένεια πιο δυνατή».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ελλάδα «επιπέδωσε» την επιδημική καμπύλη ταχύτερα από κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη, λέει βρετανικό think tank

«Θα διάλεγα την Ελλάδα για παγκόσμιο ηγέτη» λέει ο κορυφαίος Ισραηλινός φιλόσοφος Χαράρι

Κοινότητα στο Viber για τον Covid-19 ανοίγει η Ελληνική Κυβέρνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ