«Viral» μήνυμα καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας σε φοιτητές: Αν αγνοείτε ή δεν αποδέχεστε τη σημασία των εμβολίων, έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημά μου

«Viral» μήνυμα καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας σε φοιτητές: Αν αγνοείτε ή δεν αποδέχεστε τη σημασία των εμβολίων, έχετε ήδη αποτύχει στο μάθημά μου

Δείτε το μήνυμα του καθηγητή του ΕΚΠΑ, Γιώργου Διαλλινά

giorgos_diallinas
Την ώρα που το ζήτημα των εμβολιασμών είναι ένα από τα «καυτά» θέματα των τελευταίων ημερών, μία ανακοίνωση του Γιώργου Διαλλινά, καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας στο ΕΚΠΑ μέσω της ιστοσελίδας του έχει γίνει viral. 

Ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του η παρουσία τους είναι υποχρεωτική και προσθέτει πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί. Ο κ. Διαλλινάς προσθέτει πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του είναι απλά μία «προτροπή».

Παράλληλα, στέλνει και ένα μήνυμα προς τους ανεμβολίαστους φοιτητές, λέγοντας πως, εάν ένας τριτοετής φοιτητής στη Μοριακή Βιολογία αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων, έχει ήδη αποτύχει και έτσι δεν υπάρχει νόημα να επιλέξουν το μάθημά του.
diallinas

Να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση του καθηγητή σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. «Απλά κορυφαίος» έγραψε και παράθεσε το μήνυμα του κ. Διαλλινα.
Κλείσιμο

Ο καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Διαλλινάς  έχει εκλεγεί μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ). Σπούδασε Μικροβιολογία στο βρετανικό Πανεπιστήμιο του Έσεξ (1984) και πήρε το διδακτορικό του στη Μοριακή Γενετική από το Πανεπιστήμιο Paris-Sud (XI) του Παρισιού το 1989.

Ο ΕΜΒΟ, ο οποίος έχει στις τάξεις του άλλους 14 Έλληνες επιστήμονες, περιλαμβάνει περίπου 1.800 από τους καλύτερους ερευνητές που υπάρχουν διεθνώς στο πεδίο της βιολογίας και γενικότερα των επιστημών της ζωής.



Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην πυροσβεστική: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Χανιά

Εξάωρες συνομιλίες των στρατηγών ΗΠΑ - Ρωσίας - Στο επίκεντρο η νέα κατάσταση στο Αφγανιστάν

Ινδία: Κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού θα πλένει τα ασπρόρουχα 2.000 γυναικών για 6 μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ