Εύβοια: Εν μέσω πανδημίας διακινούσε λαθραία στριφτά τσιγάρα
Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και ο 62χρονος δράστης συνελήφθη
Μάνος Τσαγκαράκης
Τον τρόπο να εξασφαλίζει έσοδα σε ένα διάστημα που σχεδόν τίποτε δεν λειτουργεί στη χώρα λόγω των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού, φαίνεται πως είχε βρει ένας 62χρονος ο οποίος διέθετε χιλιάδες στριφτά τσιγάρα έτοιμα για χρήση σε... αθεράπευτους καπνιστές στην Εύβοια!
Οι παράνομες «εμπορικές» δραστηριότητες του 62χρονου υπέπεσαν στην αντίληψη των αστυνομικών, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή Πολιτικά του Δήμου Διρφύων– Μεσσαπίων, όπου βρέθηκαν 1.656 στριφτά τσιγάρα και 51,8 γραμμάρια αδασμολόγητου χύμα καπνού.
Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, ενώ ο 62χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.