«Θεριακλής» διέρρηξε μίνι μάρκετ στην Κέρκυρα

«Θεριακλής» διέρρηξε μίνι μάρκετ στην Κέρκυρα

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός Έλληνα

peripoliko
Την ώρα που οι κάτοικοι της Λευκίμμης στην Κέρκυρα ετοιμάζονταν να κάνουν Ανάσταση στα σπίτια τους λόγω της απαγόρευσης συγκεντρώσεων στους ναούς, ένας... «θεριακλής» διέρρηξε ένα μίνι μάρκετ το απόγευμα του Μ. Σαββάτου και άρπαξε 350 ευρώ και προϊόντα καπνού αξίας 200 ευρώ!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός Έλληνα σε αυτήν. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Παραβάσεις και σε Ληξούρι και Ερέτρια

Την αποθήκη ενός σπιτιού στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς παραβίασε την Δευτέρα ένας Έλληνας και έκλεψε από μέσα μία μπαταρία φορτηγού και τρεις... φιάλες υγραερίου! Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς του τμήματος Παλικής, τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Μια κλοπή η οποία είχε γίνει τον Ιούνιο του 2019 στην Ερέτρια εξιχνιάστηκε από το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα που είχε κλέψει από ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο ένα πορτοφόλι που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλάζει ξανά από το Σάββατο το ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Εξιχνιάστηκαν «χρυσές» διαρρήξεις στα Χανιά και τη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης