Εξιχνιάστηκαν «χρυσές» διαρρήξεις στα Χανιά και τη Ρόδο

Εξιχνιάστηκαν «χρυσές» διαρρήξεις στα Χανιά και τη Ρόδο

Τέσσερις οι δράστες στα Χανιά, ένας στη Ρόδο

peripoliko
Τέσσερα σπίτια στα Χανιά είχε «ανοίξει» το ένα μετά το άλλο τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου μια σπείρα τεσσάρων Ελλήνων, οι οποίοι είχαν αρπάξει κοσμήματα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 35.000 ευρώ! Οι «χρυσές» κλοπές εξιχνιάστηκαν, αλλά η λεία των δραστών δεν έχει εντοπιστεί.

Ύστερα από αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν στους τόπους των διαρρήξεων από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι τέσσερις δράστες ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισα32χρονος Πρωτοδικών Χανίων. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις κλοπής.

Άλλες τρεις διαρρήξεις σπιτιών στην πόλη της Ρόδου εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και ταυτοποιήθηκε ο δράστης. Πρόκειται για έναν 29χρονο Έλληνα, ο οποίος εισέβαλε στις κατοικίες στο διάστημα από τις 20 Δεκεμβρίου του 2019 ως τις Ιανουαρίου φέτος και άρπαξε χρήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας 3.545 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διάπραξη κλοπών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίκαλα: Βαριές ποινές σε τρεις Ρομά για τον τραυματισμό αστυνομικών

Ηλικιωμένος συνελήφθη για μπαλωθιές στην Κοζάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης