Μετά την Παλιά Πόλη και στον Αρχάγγελο της Ρόδου, οι πιστοί έβγαλαν τον Επιτάφιο και τον περιέφεραν «ο ένας πάνω στον άλλον», δημιουργώντας απίστευτες εικόνες συνωστισμού.
Αψηφώντας τους όποιους κινδύνους, κι αγνοώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης, αλλά και της εκκλησίας, κάτοικοι του Αρχαγγέλου της Ρόδου πραγματοποίησαν την Περιφορά του Επιταφίου, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο χωριό τους.
Κάτοικοι της περιοχής με αναμμένες λαμπάδες ακολούθησαν μέσα στα σοκάκια του χωριού τον Επιτάφιο, ενώ προπορευόταν κάτοικος που κρατούσε την ελληνική σημαία.
Σε δύο περιοχές της Δωδεκανήσου, στον Αρχάγγελο και στη Χάλκη η Περιφορά του Επιταφίου γίνεται κάθε χρόνο τις πρώτες πρωινές ώρες. Αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε εκείνη την ώρα, οπότε η περιφορά του Επιταφίου έγινε κανονικά όπως θα γινόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες.
Από το Μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου (έξω από τον Αρχάγγελο) είναι ο Επιτάφιος, τον οποίο πήραν μέσα στο χωριό για την περιφορά στις 3 τα ξημερώματα.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.