Είναι το πρόσωπο των ημερών αφού καθημερινά στις έξι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας μπαίνει στα... σπίτια του κόσμου ενημερώνοντας για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας μάλιστα απολαμβάνει την εκτίμησης της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού σε... τέτοιο σημείο που τον έκαναν μέχρι και... λαμπάδα.
Το κερί με με το πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα έχει γίνει ήδη viral στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και είναι δημιούργημα βιοτέχνη από το Κερατσίνι.
«Δεν πωλείται. Την σχεδιάσαμε εδώ και κόψαμε το ανάγλυφο. Εμπνεύστηκα από τον κ. Τσιόδρα γιατί στα μάτια μου είναι διαφορετικός άνθρωπος, δίνει σημασία και στον τελευταίο πολίτη της χώρας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπασημάκης που έφτιαξε τη λαμπάδα
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.