Κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου του, για την αντιμετώπιση της διασποράς κρουσμάτων κορωνοϊού, μετέβησαν στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών Ριτσώνας και Μαλακάσας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους σε προσωπικό των δομών καθώς και σε φιλοξενούμενούς τους.
Συνολικά, εξετάστηκαν 150 άτομα από όλες τις κοινότητες των ωφελούμενων που διαμένουν στα κέντρα και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Σημειώνεται πως 28 κρούσματα σε δύο δομές μεταναστών έχουν εντοπίσει οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, ο οποίος επισήμανε πως κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση συνεργάζονται στενά για τον περιορισμό της πανδημίας στα hot spot.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.