Κορωνοϊός: Πλοίο από Τουρκία στο ναυπηγείο της Σύρου - Σε καραντίνα το πλήρωμα
Έλληνες, Ρουμάνοι και Φιλιππινέζοι απαρτίζουν το πλήρωμα - Σε συναγερμό οι τοπικές Αρχές και ο ΕΟΔΥγια πιθανά κρούσματα κορωνοϊού
Φρίξος Δρακοντίδης
Το πλοίο «UNTINE» με σημαία νησιών Marsal, προερχόμενο από το λιμάνι Dortyol της Τουρκίας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με Τουρκία, αφίχθη στο ναυπηγείο της Σύρου πριν απο λίγες ώρες για επισκευές με αποτέλεσμα να τεθούν σε συναγερμό οι τοπικές Αρχές και ο ΕΟΔΥ, που έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σύρου Νίκο Λειβαδάρα«το Λιμενικό έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και έχει ενημερώσει τον πλοίαρχο, ότι κανείς δεν μπορεί να εξέλθει από το πλοίο και πως όλο το πλήρωμα του βρίσκεται από δω και στο εξής σε αυστηρή καραντίνα».
Όπως αναφέρει ο κ. Λειβαδάρας τα μέλη του πληρώματος θα θερμομετρούνται κάθε μέρα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα της νόσου.
«Παρόλα αυτά βρισκόμαστε σε επιφυλακή και θα παρακολουθούμε το θέμα στενά» συμπλήρωσε.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.