Νέος γύρος επεισοδίων εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στη Χίο, στο λιμάνι των Μεστών κατά την επιβίβαση των διμοιριών των ΜΑΤ στο πλοίο με το οποίο αποχωρούν από το νησί.
Σύμφωνα με το alithiatv της Χίου 14 διμοιρίες των Ματ ανέμεναν την επιβίβαση στο πλοίο όταν θερμόαιμοι Χιώτες που τους περίμεναν εκεί άρχισαν να βρίζουν, με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ, μην υπακούοντας στις εντολές των επικεφαλής τους να πάρουν κράνη, γκλομπς και δακρυγόνα και να επιτεθούν ανεξέλεγκτα κατά των πάντων.
Προπηλάκισαν ακόμη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονταν εκεί για να διευκολύνουν την αποχώρησή τους.
Άρχισαν να κυνηγούν κόσμο ακόμη και πάνω στα υψώματα, προκάλεσαν πυρκαγιά πίσω από τον λιμενικό σταθμό των Μεστών. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.