Συναντήσεις με τοπικούς φορείς ξεκίνησε να πραγματοποιεί η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου στο πλαίσιο του project για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η κυρία Νικολάου, με εντολή πρωθυπουργού ορίστηκε γενική συντονίστρια του έργου και από σήμερα ξεκινά τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης για να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου της κυβέρνησης. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες η ατζέντα των επαφών της κυρίας Νικολάου περιλαμβάνει σημερινό ραντεβού με τον δήμαρχο Ασπροπύργου ενώ αύριο έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Ελευσίνας. Παράλληλα, στην ατζέντα του project «Νέος Κορυδαλλός», συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις με δικηγόρους των δήμων των περιοχών όπου βρίσκονται στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σχεδίου καθώς στην περιοχή θα δημιουργηθούν επτά δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση των υποθέσεων των προσωρινά κρατουμένων αφού ο «νέος Κορυδαλλός» θα είναι αυστηρά φυλακή υποδίκων.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.