Σε νηπιαγωγείο το πρώτο σχολικό «λουκέτο» λόγω γρίπης στη Λάρισα
Το σχολείο αντιμετώπιζε αρκετές ελλείψεις μαθητών τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες ημέρες όπου στο νηπιαγωγείο πήγαν για μάθημα 5 και 2 παιδιά αντίστοιχα
Κλειστό λόγωγρίπης από σήμερα και για τις επόμενες δύο ημέρες, θα είναι το νηπιαγωγείο των Γόννων του δήμου Τεμπών, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών.
Το σχολείο αντιμετώπιζε αρκετές ελλείψεις μαθητών τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες ημέρες όπου στο νηπιαγωγείο πήγαν για μάθημα 5 και 2 παιδιά αντίστοιχα (από τα 35 συνολικά), τα οποία τελικά επέστρεψαν στο σπίτι τους για προληπτικούς λόγους.
Όπως τονίζει στο onlarissa.gr, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σοφία Παπαδοπούλου, εισηγήθηκε στο δήμο Τεμπών ώστε να κλείσει για τρεις ημέρες το νηπιαγωγείο των Γόννων (την τελική απόφαση λαμβάνει ως γνωστόν ο δήμος και όχι η διεύθυνση).
Παράλληλα, μικρή παραμένει η προσέλευση στα νηπιαγωγεία του Μελισσοχωρίου, του Στομίου και του Αρμενίου για τον ίδιο λόγο, ενώ υπάρχουν ελλείψεις έως και 40% σε ορισμένα δημοτικά σχολεία.
Να σημειωθεί πως δεν έχουν νοσήσει όλα τα παιδιά που απουσιάζουν αλλά παραμένουν στο σπίτι προληπτικά λόγω ανησυχίας των γονέων τους.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης