Πετράλωνα: Βίντεο με τον 21χρονο να πετάει σακούλες στα σκουπίδια

Πετράλωνα: Βίντεο με τον 21χρονο να πετάει σακούλες στα σκουπίδια

Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί η σορός του 52χρονου - Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο βαφτισιμιός του - Στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» η μητέρα του φερόμενου ως δράστη 

petralona_ar
Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στα Πετράλώνα με την φρικιαστική δολοφονία ενός 52χρονου άντρα από τον βαφτισιμιό του. Καμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τον 21χρονο φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες οι έρευνες των αστυνομικών ώστε να εντοπίσουν το πτώμα του 52χρονου άντρα. Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού και πάνω σε κουβέρτες. Μέχρι στιγμής ομως δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με την ομολογία του 21χρονου ο ίδιος ήταν που δολοφόνησε τον άτυχο άντρα και συνέχεια πέταξε το πτώμα του στα σκουπίδια.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια. Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών γιατί προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεσή του, φέρεται να τους είπε ότι ο 52χρονος «ξυλοκοπούσε την μητέρα μου».

Κλείσιμο
«Ήθελα εδώ και καιρό να τον σκοτώσω» φέρεται να είπε, επίσης, στους αστυνομικούς εξηγώντας τους ότι πήρε το μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά πολλές φορές πριν να τον τεμαχίσει και να τον πετάξει στα σκουπίδια.


Πετράλώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης