Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που δολοφόνησε άγρια τον νονό του γιατί «χτυπούσε τη μητέρα μου»

Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που δολοφόνησε άγρια τον νονό του γιατί «χτυπούσε τη μητέρα μου»

Οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι αλλά και τη σορό του άτυχου 52χρονου

petralona-kados
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 21χρονος ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς, το Σάββατο, ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών γιατί προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεσή του, φέρεται να τους είπε ότι ο 52χρονος «ξυλοκοπούσε την μητέρα μου».

«Ήθελα εδώ και καιρό να τον σκοτώσω» φέρεται να είπε, επίσης, στους αστυνομικούς εξηγώντας τους ότι πήρε το μαχαίρι ενώ ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά πολλές φορές πριν να τον τεμαχίσει και να τον πετάξει στα σκουπίδια.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να υπέδειξε και δύο κάδους στους οποίους πέταξε τα κομμάτια της τεμαχισμένης σορού του 52χρονου με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάμερα ασφαλείας τον έχει καταγράψει να πετά σακούλες σε έναν από τους δύο κάδους αυτούς στις 1:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και η μητέρα του η οποία διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι αστυνομικοί, πάντως, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ούτε το μαχαίρι του εγκλήματος ούτε και τη σορό του άτυχου 52χρονου καθώς οι κάδοι μέχρι την ομολογία του 21χρονου είχαν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές με τα απορρίμματα να οδηγούνται στον ΧΥΤΑ Λιοσίων όπου μετά από κάθε απόθεση θάβονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης