Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία-εξπρές από τα δυτικά - Δείτε χάρτες

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία-εξπρές από τα δυτικά - Δείτε χάρτες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ - Aπό τις πρωινές ώρες της Δευτέρας αρχικά στα δυτικά και έως το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει. 

synnefa111
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες της Κυριακής με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Τα φαινόμενα, σύμφωνα με το meteo.gr, κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια.

Η μεταβολή του καιρού θα είναι σύντομη και από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας αρχικά στα δυτικά και έως το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει.

Δείτε στον χάρτη που ακολουθεί τα αθροιστικά ύψη βροχής έως τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας όπου αναμένεται παύση των φαινομένων. Με κύκλο περικλείονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα.

xartis-kairoso1


Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Δυτική Ελλάδα, με σημαντικά ύψη βροχής να αναμένονται στο Ιόνιο και την Ήπειρο και αργότερα στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, όπως διακρίνεται στους 3-ωρους χάρτες βροχής που ακολουθούν.

xartis-kairoso2
xartis-kairoso3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης