Κρήτη: Αεροσκάφος της Aegean προσγειώθηκε Χανιά αντί για... Ηράκλειο λόγω κακοκαιρίας
Το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου λόγω κακοκαιρίας - Οι επιβάτες θα μεταβούν με λεωφορεία στο Ηράκλειο
Στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων προσγειώθηκε, πριν από λίγο, το αεροσκάφος της Aegean Airlines που εκτελούσε σήμερα το απόγευμα, στις 7, την πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο.
Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες από επιβάτες, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου λόγω κακοκαιρίας και αναγκάστηκε να κατευθυνθεί δυτικά.
Οι επιβάτες θα μεταβούν με λεωφορεία στο Ηράκλειο.
Ήδη οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος και ενημερώθηκαν από στελέχη της Aegean ότι η μετάβασή τους στο Ηράκλειο θα γίνει οδικώς, καθώς κρίθηκε, προφανώς, ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ηράκλειο καθιστούν μη δυνατή μία νέα επιτυχή προσπάθεια προσγείωσης του αεροσκάφους στο «Νίκος Καζαντζάκης».
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.