Ταύρος: Φάρσα η προειδοποίηση για βόμβα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών
Ο άγνωστος, που τηλεφώνησε σε ιστοσελίδα, είχε τονίσει ότι η βόμβα θα εκραγεί στις 12:55
UPD:
Φάρσα αποδείχτηκε πως ήταν, τελικά, το τηλεφώνημα αγνώστου, στις 12:00 στα γραφεία ιστοσελίδας, ο οποιος ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Σαλαμίνας, στον Ταύρο.
Ο άγνωστος είχε τονίσει πως η βόμβα θα εκρήγνυτο στις 12:55.
Για το συγκεκριμένο σκοπό, ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές, οι οποίες διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, από τις έρευνες που πραγματοποίησαν.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών