Αν και Οκτώβρης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του καλού καιρού και να κάνει ένα τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα. Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε το Σάββατο στην Καρδαμύλη για τα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ. Το πρωί της Κυριακής, αφού ήταν στην περιοχή, σκέφτηκε να πάει για μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και φίλους στη γνωστή παραλία της Καλογριάς.
Τον πρωθυπουργό εντόπισε στην παραλία η εφημερίδα Θάρρος και δημοσίευσε φωτογραφίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί ήταν αυτοί που συνομίλησαν μαζί του, ενώ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε από τη θάλασσα, πλησίασε μια παρέα νέων που έκπληκτοι είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει κοντά τους και τελικά να τα λένε για ώρα.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.