'Εντονο πόνο στο στήθος ένιωσε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λήδα Μπόλα προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό.
Ενώ λοιπόν πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο θέμα, στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Δημήτρης Βίτσας.
Λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, με τον Τάκη Χατζή να του προσφέρει νερό και να δίνει break.
Κατευθείαν έφτασε ασθενοφόρο στις εγκαταστάσεις του Alpha και αναμένεται να διαπιστωθεί αν έχει προκύψει πρόβλημα με την υγεία του.
«Είχαμε τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου, είναι μαζί του ο γιατρός και για όσους ανησυχούν είναι καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Χατζής.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.